Echipa A&C Consulting Centre

DESPRE NOI

Managing Partner, A&C Consulting Centre

„Cred în oameni și în dezvoltarea lor. Mă simt fericită când împărtășesc cu alții ceea ce știu, să-i văd dezvoltându-și competențele și crescând pe poziții superioare. Mă bucur să lucrez în firmă cu oameni pe care îi apreciez. Mă preocup permanent de dezvoltarea mea și a celor din jurul meu: îmi place să învăț din interacțiunea cu oameni, situații, proiecte, sesiuni de training și cărți.”

Senior Partner, A&C Consulting Centre

„Îmi place să descopăr structurile fundamentale ale proceselor și lucrurilor și să împărtășesc ceea ce descopăr cu cei din jur. Îmi place să înțeleg mecanismele care determină acțiunile oamenilor și mă bucur să-i ajut să trăiască momentelor de aha și să-și îmbunătățească capacitatea de a gestiona diferite situații organizaționale.”

Senior Consultant, A&C Consulting Centre

“Moto-ul meu este: Nu renunța și fă tot ceea ce îți stă în putință pentru a-ți atinge obiectivele. Cred cu tărie că dacă ești cu adevărat pasionat de ceva și ai suficientă încredere, lucrurile se vor îndeplini. De asemenea, tenacitatea și intuiția te vor ajuta să reușești în ceea ce îți propui.”

Consultant, A&C Consulting Centre

“În fiecare zi încerc să devin cea mai buna versiune a mea. Pentru asta experimentez lucruri noi de câte ori am ocazia și împărtășesc experiențele cu ceilalți. Cred că fiecare se poate dezvolta dacă este pregătit să o facă.’’

”Rețeta succesului pentru mine este efortul intens și dedicat, dorința de a mă dezvolta și ambiția.