...

Testimoniale clienți

”NE PASĂ CU ADEVĂRAT DE OAMENI, ORGANIZAȚII ȘI REZULTATE" din 2003

Testimoniale.

"Ca urmare a creșterii organizației, a apărut momentul în care au trebuit numiţi noi manageri şi a fost identificată nevoia unui program de leadership, atât pentru cei care erau într-o noua poziţie, cât şi pentru cei care aveau o experienţă anterioară. Intenția mea iniţială a fost de a defini un program ca o sumă de sesiuni de training de management, dar A&C Consulting Centre (Adriana) a făcut mai mult decât atât –a creat un program complet începând de la definirea nevoilor organizației şi ale celor care urmau să participe. Totul a început cu definirea viziunii, valorilor şi strategiei organizaționale, urmate de o serie de sesiuni de training care s-au îmbinat ca bucăţile unui puzzle a cărui imagine finală a fost o echipă managerială de succes, unită de un scop comun. Acest program nu este o lista de traininguri, ci mai degrabă este un Mini-MBA (cum îi spune Adriana)  şi eu aş adăuga că este mini – referitor la costuri şi MBA – referitor la conţinut şi rezultat."

Oliviu Burlacu

Plant Manager, Adient (în trecut) | Plant Director, Honeywell (în prezent)

"Chiar aşa de simplu! A&C Consulting Centre rezonează cu pasiune, devotament şi profesionalism! „Au sosit” în organizaţia noastră natural. Îmi amintesc că am început cu câteva cursuri , după care colegii mei au început să ceară tot mai multe dintre programele lor. Am obținut rezultate evidente şi deja ne-am programat următoarele etape ale dezvoltării noastre organizaţionale cu aceşti consultanţi excelenți.

Este foarte plăcut să îi vedem alături ca parteneri de valoare în drumul nostru."

Ciprian Ractei

HCE General Director, Hamilton Central Europe

"După mulţi ani de colaborare cu A&C Consulting Centre pot spune că este o echipă profesionistă, iar Adriana şi Codruţa sunt esența şi spiritul ei. A&C Consulting Centre este diferită de alţi concurenţi care operează în piaţă prin abilitatea lor extraordinară de a înțelege foarte bine şi rapid nevoile şi problemele organizației, având şi succes în livrarea suportului şi soluțiilor necesare. Calitatea serviciilor este asigurată şi de bogata experiență a consultanților, alături de o foarte bună cunoaștere a realităților pieței. recomand A&C Consulting Centre ca fiind un partener de încredere, confirmat pentru mine de-a lungul multor ani de colaborare."

Octavian Belu

Human Resources Manager, Frigoglass Romania

"După mulţi ani de colaborare de înaltă calitate cu echipa de la A&C Consulting Centre, pot spune că, indiferent de provocarea pe care am avut-o (proiecte de recrutare dificile sau nevoi specifice de dezvoltare), consultanții au proiectat soluţia care se potrivea perfect. Întotdeauna devotați să lucreze alături de mine pentru a rezolva provocările dezvoltării organizaţionale şi pentru a acoperi nevoile de dezvoltare, ei m-au făcut să aleg să îi sun primii.

Sunt întotdeauna la zi cu ceea ce este nou în domeniu și-mi oferă informațiile de care am nevoie. Niciodată nu au renunțat atunci când am avut proiecte dificile și întotdeauna au oferit rezultate la timp.

Aş alege oricând să lucrez cu această echipă deoarece astfel aş fi sigură de succesul meu."

Janina Moldovan

Senior HR Manager, Honeywell - Home and Building Technologies (în prezent) | HR Manager, Adient Jimbolia (în trecut)

„A lucra cu A&C Consulting Centre îţi dă încă de la începutul unui proces de recrutare sau training încrederea că toate eforturile vor fi făcute pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. În ambele situații, efortul este dublat de o înțelegere profundă a pieței locale a forței de muncă, motiv care  situează A&C Consulting Centre în topul companiilor de consultanță. Si în spatele acronimelor stă o echipă ale cărei calități personale, perspicacitate şi devotament face totul posibil.”

Mona Popa

Human Resources Manager, Eaton

„Pasiune, dedicare, profesionalism! Expertiza și experiența în domeniul resurselor umane, combinate cu atenția la detalii și o bună înțelegere a nevoilor organizației noastre au transformat colaborarea cu echipa A&C Consulting Centre într-un parteneriat pe termen lung, solid și de încredere, bazat pe soluții pragmatice și de impact. ”

Lavinia Racolta

Human Resources Manager, Adient Jimbolia

‘’Înglobează știința în management! Aşa aş putea descrie cel mai bine într-o propoziție programul de Mini-MBA al A&C Consulting Centre. Programul a acoperit multă informaţie, livrată într-un mod concis, ușor de înțeles. Conținutul a fost clar, logic şi eficace. Este evident că A&C Consulting Centre (sau d-na Adriana Bădescu) a proiectat programul acordându-i  multă considerație şi expertiză. Este un mod foarte structurat în care teoria se combină cu tehnici de învăţare activă, care mi-au îmbogățit înţelegerea asupra conceptelor de resurse umane, leadership şi management. Tehnicile de management ready-to-use m-au activat, m-au îndrumat şi mi-au întărit încrederea de a-mi conduce echipa prin responsabilizarea fiecărui membru al acesteia. Aş recomanda programul Mini-MBA oricui care este în căutarea dezvoltării personale şi profesionale.”

Ionut Ailinei

CAE/ Safety Restraint Systems Manager, Key Safety Systems

‘’Cu ajutorul unui network extins şi cu multă expertiză în domeniul resurselor umane, A&C Consulting Centre a ajutat extraordinar angajaţii noştri să treacă peste o grea perioadă, lipsită de joburi noi, printr-un proiect de Outplacement.

Scopul stabilit a fost acela de a-i ajuta în mod substanţial pe angajaţi prin activităţi de coaching şi consiliere, oferindu-le oamenilor suportul emoţional şi deprinderile necesare pentru a trece cu succes prin etapele curbei de schimbare descrisă de modelul Kubler-Ross. Modelul de bază al proiectului a început cu consilierea individuală de carieră, conectată cu profilul comportamental Thomas şi consultanţă pe CV, urmate de consiliere faţă în faţă şi promovarea către posibili angajatori dintr-o gama largă de companii.

Proiectul nostru a fost extrem de complex din cauza multiplelor niveluri funcţionale şi profesii ale angajaţilor, dar şi din cauza perioadei dezechilibrate afectate de lock-down-uri şi de restrângerea proceselor de angajare ale companiilor.

Ambii consultanţi, Gabriela şi Radu, au jucat un rol important în timpul sesiunilor cu angajaţii, utilizând în special tehnici de inteligenţă emoţională şi modele de coaching. Modul lor de interacţiune cald şi uman a ridicat moralul angajaţilor şi i-a condus spre noi provocări în căutarea joburilor. Am reuşit să-i ajutăm să îşi găsească locuri de muncă pe  majoritatea angajaţilor care au decis si şi-au dedicat eforturile în acest proiect.”

Matej Benda

Plant Manager, Joyson Safety Systems Curtici

„Lucrând cu A&C Consulting Centre ca furnizor de servicii de consultanță, de la început am experimentat servicii excelente oferite, întotdeauna bine pregătite şi detaliate. Serviciile lor sunt dedicate clientului, ceea ce le oferă un mare avantaj în comparație cu alți consultanți. Ei sunt întotdeauna prezenți pentru a te ajuta sau sfătui despre cum ar putea fi făcut mai bine.  Indiferent dacă este vorba despre training, coaching sau recrutare, acestea sunt întotdeauna realizate adaptat nevoilor noastre. In cazul consultanţei în resurse umane sau mai bine zis al dezvoltării organizaţionale şi personale, care este scopul muncii lor, încrederea reciprocă şi relaţia strânsă sunt foarte importante. Sunt bucuros să pot spune că am atins acest nivel de cooperare cu A&C Consulting Centre. Adriana şi Codruţa, vă doresc ca această primă decadă a activității voastre să fie doar începutul unei dezvoltării de succes!”

Radenko Prnja

General Manager Timisoara / VP GOPS Romania, FLEXTRONICS

„Ce reprezintă A&C Consulting Center? Este pârghia pe care un manager înțelept o folosește pentru a debloca potențialul din interiorul organizației. Este forța ce poate direcționa acest potențial spre direcția optimă…

…și poate face asta atât de bine, datorită experienței din domenii aparent opuse. Sunt exact acele domenii de care are nevoie orice organizație să coexiste împreună – inginerie, economie, psihologie, pedagogie, management, dezvoltarea afacerilor, resurse umane. A&C reprezintă mai mult decât oamenii ce o susțin… este pretextul interacțiunii dintre ei, ce reușește să materializeze în ceilalți acele deprinderi umane, manageriale, esențiale organizațiilor.

Managerii organizației din care fac parte au înțeles oportunitatea acestei colaborari și cunoscând direcția spre care ne-am propus să ne îndreptăm, au permis A&C să înceapă acestă deblocare de potențial, fluidizând forțele din organizație.

Acordați-le încredere și veți vedea în propria organizație …ce reprezintă A&C.”

Mirela Cojocaru

HR Manager, Swoboda Sibiu

„Training-urile susținute de Codruța Mirci și Adriana Bădescu  îți mențin o stare de curiozitate și nerăbdare, abia așteptăm să vina ziua următoare ca să aflu alte lucruri interesante. Aplicțiile practice au fost excepționale – îți pun în valoare absolut toata capacitatea de gândire și creativitate. Transformarea vizibila de care am beneficiat pe parcursul cursurilor făcute cu A&C este dovada lucrului într-o echipă deosebită și a eficienței Codruței si Adrianei.

Codruța si Adriana sunt profesioniste desăvarșite care combină pasiunea pentru ceea ce fac cu empatia față de cei cu care interacționează. Abilitățile reale de comunicare și pregătirea solida în domeniul în care activează fac ca mesajele transmise de ele să ajungă întotdeauna la țintă.”

Ioana-Ruxandra Balintoni

Country HR Manager, DS Smith, Packaging Division, Romania

„Colaborarea noastră cu A&C Consulting Centre a început cu mult timp în urmă şi de-a lungul anilor am fost plăcut surprins să găsesc la această companie mult mai mult decât servicii de consultanță, să găsesc două persoane care doresc cu adevărat să îţi ofere suportul necesar atât în dezvoltarea personală, cât şi a echipei. Succesul oricărei companii este furnizat de oameni motivați şi instruiți, ale căror nevoi şi aspiraţii sunt înțelese de managerii lor. Parteneriatul cu A&C Consulting Centre ne-a ajutat să rezolvăm aceste provocări la un nivel foarte profesionist, fie prin recrutare, sau prin programe de instruire şi dezvoltare. Sunt încrezător că în viitor vom munci împreună la fel de bine ca şi cum deja am colaborat şi că vom fi la fel de mulțumiți cum am fost în dezvoltarea proiectelor cu Adriana şi Codruţa. Vă doresc succes şi să rămâneți la fel de optimiste, pasionate şi devotate faţă de ceea ce faceţi!”

Dacian Negrea

Plant Manager, Dura Automotive Romania (în trecut)

„ Anul 2019 a început cu o provocare pentru noi ca HR în cadrul unei companii multinaționale – am lansat un Catalog de training-uri soft adresat colegilor, care au avut libertatea de a-și alege cursurile pe care le considerau cele mai relevante pentru dezvoltarea lor personală si profesională.
Clar, pentru un asemenea proiect a fost nevoie de un furnizor de încredere care să ne cunoască și înțeleagă nevoile, provocările și climatul din care facem parte.
Astfel, a început colaborarea noastră cu cei de la A&C, colaborare care a fost atât de smooth și easy că am și uitat că e o colaborare profesională.

Pentru acest proiect, în intervalul Martie-Iulie 2019, statistica arată în felul următor:
- 174 de participanți motivați
- 44 zile de training pline de idei, discuții si râsete
- 526 ore de training care ai fi vrut sa nu se termine
- 11 topicuri de curs la care avem deja participanți pentru sesiunea 2 (Assertiveness&difficult conversations, Body Language, Change management, Emotional Intelligence, How to deal with overwhelming, Influencing, Negotiation, Understanding behavior using DISC, Understand and handle difficult people, Stress Management, Managing Millenials)

Rezultatul final? Ar trebui sa vedeți formularele de feedback. 🙂
Colegii mei sunt mult mai motivați, deschiși spre a participa la cursuri de dezvoltare personală și profesională și au inițiativa de a întreba de viitoare training-uri la care pot participa.

Webasto mulțumește A&C-ului. :)”

Andreia Gyorgy

Manager Training & Integration, Webasto Romania

„Colaborăm cu A&C Consulting de mai bine de 10 ani, timp în care au dovedit seriozitate, flexibilitate și promptitudine. Atunci când resursele noastre pareau epuizate, ei au fost cei care, prin perseverența lor ne-au oferit rezultatele așteptate într-un timp scurt.

Sunt profesioniști care se respectă și ne respectă, recomandăm cu drag!”

Simona Benea

Head of Human Resources Romania, Huf Romania

„O cunosc pe Adriana din 1999, pe când am primit primul rol de supervisor și aveam primul contact cu ce înseamnă training, dezvoltare și anumite “secrete” despre oameni și leadership. Apoi am avut ocazia sa beneficiez de ajutorul Adrianei și al Codruței în rolurile actuale, de la discuții și sfaturi primite pe teme de strategie, până la teme concrete pe care echipa le-a învățat și apoi aplicat. Ar fi multe de spus, totuși cel mai important cred că e modul in care îmi dau feedback colegii după o întâlnire sau training la A&C(sau online) și ii văd că se bucură, înțeleg și apoi aplică și amintesc ce au învățat, plus că primele experiențe nu se uită.”

Gabriel Balogh

General Manager, Global FTSE 100 Packaging Business, DS Smith Packaging

“Consultantul – este acea persoană cu care dezvolți o relație de colaborare. Fundamentul acestei colaborări este încrederea că, indiferent care sunt provocările, acestea vor fi înțelese şi soluțiile potrivite (nu mai mult, nu mai puțin) vor fi descoperite. Pentru aceasta, consultantul are un bagaj plin de experiență şi o profundă cunoaștere a  realității, creativitate, pasiune şi umor. Adriana şi Codruţa sunt aceste consultanți.”

Mihaela Bobaru

Training & TM Coordinator. Human Relations, Continental Automotive Products. Tire Division

“Alegerea furnizorului A&C Consulting Centre pentru programele de pregătire se dovedește a fi întotdeauna… INSPIRATĂ! Colaboratorii noștri ne-au oferit instrumente practice, modele manageriale, oportunităţi de auto-evaluare dar şi momente de relaxare armonios împletite în program.

A&C înseamnă pentru noi completarea educaţiei celor 7 ani de acasă, celor  17 ani de educaţie instituţionalizată, celor X ani de educaţie corporatistă, înseamnă să învăţam să devenim mai buni fără a ne pierde calitatea de oameni. Frumuseţea „Comunicării” .... Posibilitatea de a învăţa să devii „asertiv”.... Capacitatea de a citi „profiluri” comportamentale.... Înţelegerea „stresului” în accepţiunea pozitivă sau negativă...Toate acestea le doreşti dobândite, fie prin studiu individual, fie prin training susţinut. A&C este furnizorul care REUȘEȘTE să ţi  le transmită prin seriozitate, experienţa proprie,  zâmbet, cunoştinte, exemple, conexiuni, prietenii. Iar cursurile devin experienţe unice, ce se desfăşoară uşor, pe negândite şi nu ştii când se termină.... Ţi le vei aminti mereu!

De fiecare dată, toate programele sunt gândite special pentru a acoperi nevoile organizației noastre. Modul de derulare a programelor de instruire precum şi rezultatele evaluărilor interne, ne permit să apreciem în mod deosebit calitatea serviciilor de instruire oferite de A&C, experiența şi pregătirea trainerilor precum şi calitatea materialelor furnizate participanților. Motivați de gradul ridicat de adaptabilitate la solicitările noastre am considerat oportună prelungirea colaborării pe termen nelimitat.

Am văzut eficienta școlarizărilor și prin măsurarea unui indicator HR de performanță foarte critic în zona de vest, FLUCTUAȚIA DE PERSONAL. În urma școlarizărilor leaderilor din producție, fluctuația de personal a scăzut treptat ajungând la jumătatea valorilor inițiale. Și asta, pentru că în sfârșit oamenii au început să se cunoască și să sinergizeze pentru a atinge împreună obiectivele companiei. Persoanele care au participat la cursurile derulate în colaborare cu A&C recunosc în aceşti traineri competenţele profesionale şi organizatorice necesare în dezvoltarea personală şi organizaţională dar şi un prieten şi un sfătuitor. Feedback-ul participanţilor arată că sunt printre cei mai apreciați traineri cu care am lucrat. Acest fapt implică în mod direct ridicarea standardelor şi așteptărilor de la orice alt furnizor de training cu care lucrăm. Atât Adriana cat si Codruța au abilitatea remarcabilă de a transmite mesaje puternice prin exemple sugestive, într-o manieră simplă.

Așadar, suntem foarte mulțumiți de soluțiile de training oferite de A&C şi recomandăm cu încredere orice formă de colaborare cu acest furnizor.”

Ioana Roxin

Human Resources Manager, Key Safety Systems (în trecut)

“Am participat la câteva cursuri organizate de A&C Consulting Center iar unul dintre cele mai recente a fost cel de Înțelegere a comportamentelor umane. Până aici nimic nou! Am participat la zeci de cursuri de genul ăsta; fiecare a adus un plus de valoare în felul său dar în mare conținutul era același.
Cel organizat de A&C Consulting Center și susținut de Adriana mi-a rămas întipărit în minte și, sincer, nu cred că mi-l pot șterge prea curând.
La nivel teoretic aveam deja informația: oamenii sunt diferiți! Ce poate fi atât de complicat?! Simplu de zis…. Dar cum sa înțeleg eu când un coleg care are biroul plin de hârtii, aparent aruncate fără nici o logică îmi dă imediat raspunsul la orice întrebare și culmea, mi-o și justifică cu documente, sau cum să înțeleg eu că celui mai bun specialist îi este destul de greu să își găsească cuvintele când e vorba să susțină o prezentare în fața unui grup de persoane pe cand Juniorul din echipa lui e ca pestele în apa printre oameni sau că dintre cei doi copii ai mei unul e mai ordonat ca Ordinea în persoană, iar celalalt nu și-ar găsi nici capul dacă nu ar fi atașat de corp – că doar i-am crescut și educat pe amândoi la fel!
Am ajuns să înțeleg, dar serios… chiar să ÎNTELEG!!! comportamentele celor din jurul meu. Și asta datorită Adrianei. Îți mulțumesc Adriana pentru asta!

Mă gândesc cum aș putea să o descriu pe Adriana Bădescu în cuvinte. E foarte greu!
Este genul de persoană care știe cum să abordeze o situație, cum să o explice pe înțelesul tuturor și știe să scoată cele mai bune idei de la fiecare.
Te îndrumă în direcția în care să realizezi tu singur evidentul și, ce e cel mai important, te face să îți dorești să îl accepți și să-l aplici! După cursurile ei eu o fac zi de zi! 
O mai văd pe Adriana ca pe un profesionist desăvarșit care îți ascultă punctul de vedere, dar nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume.
V-o recomand cu drag și vă asigur că nu veți simți că ați pierdut timpul!”

Corina Kovacs

Administrative Director at Hamilton Central Europe

“Colaborarea cu A&C Consulting a fost pentru mine o călătorie frumoasă,  în care nu de puține ori am simțit că ma redescopăr. Echipa de profesioniști condusă de Adriana și Codruța oferă servicii excelente adaptate nevoilor clientului,  fie că vorbim de training, coaching sau recrutare. Când la aceste servicii se adaugă și încrederea reciprocă, pentru că alături de A&C acest lucru este implicit, rezultatul este atât dezvoltarea organizațională, cât și dezvoltarea personală.”

Nicoleta Puculete

Deputy Director, Leman Industrie Romania

“A fost dificil pentru mine să scriu despre A&C Consulting Centre şi nu știam de ce. Am înțeles că a fost la fel de dificil cum ar fi fost dacă ar fi trebuit să vorbesc despre mine, deoarece acum Adriana şi Codruţa sunt parte a echipei noastre. Ele nu au venit în organizaţia noastră ca angajaţi, dar ca persoane care, cu devotament, dorinţa sinceră de a ajuta şi cunoştinţe profesionale multilaterale au devenit mai mult decât nişte parteneri. S-a dovedit adesea că Adriana şi Codruţa au mers dincolo de nevoile exprimate ale organizaţiei şi au descoperit noi modalităţi de a ne ajuta în efortul nostru de a dezvolta compania, ca şi cum ar fi fost parte a acesteia şi ar fi beneficiat în mod direct de această dezvoltare. Cred că această atitudine – onestă şi inimoasă - , angajamentul lor complet, alături de sentimentul că munca lor nu este doar un job, ci o pasiune,  aduc pentru A&C Consulting Centre succesul prezent şi viitor.”

Adrian Alpredi

Human Resources Manager, Dura Automotive Romania (în trecut)

“Sunt bucuroasă să recomand A&C Consulting Centre ca fiind o companie care furnizează servicii cu un înalt standard de profesionalism. Am colaborat cu A&C Consulting Centre atât în trecut, cât şi pe proiecte recente de training, dezvoltare şi recrutare. Colaborarea noastră a fost excelentă, începând cu o foarte bună înţelegere a nevoilor noastre, continuând cu expertiza pe care compania o aduce în proiecte, în furnizarea celor mai bune soluţii pentru client şi luând în considerare o comunicare şi un feedback deschise şi continue.

Aş dori să menționez în special excelenta experienţă pe care am avut-o cu A&C Consulting Centre în recrutarea unei poziţii cheie de management, după încercări repetate și îndelungate de colaborare fără succes cu alte companii. Solicitarea noastră a fost tratată foarte prompt, întregul proces a fost scurt şi portofoliul de candidaţi recomandați a fost excelent. Am putut simţi interesul şi devotamentul din partea A&C Consulting Centre de a ne oferi în întregime expertiza, experienţa şi suportul lor în descoperirea şi recrutarea persoanei pe care ne-am dorit-o.

Sunt bucuroasă să spun că, cu ajutorul A&C Consulting Centre, am închis cu succes într-un timp scurt procesul nostru de recrutare şi am gestionat uşor integrarea unui candidat care s-a potrivit perfect! Am încredere deplină în serviciile profesioniste ale companiei A&C Consulting Centre, de aceea  o recomand cu căldură.”

Delia Hosszu

Commercial Managing Director, Leoni Wiring Systems

“...Îmi amintesc colaborarea dintre Kromberg & Schubert Romania și A&C Consulting Centre, care a început la scurt timp după începerea activității  fabricii noastre. Îmi amintesc cu plăcere discuțiile noastre pe măsură ce am încercat să identificăm cele mai potrivite acțiuni pentru a forma traineri, care să răspundă cerințelor specifice ale producției de cablaje așa cum era organizată în fabrica noastră; îmi amintesc discuțiile cu voi pentru a defini pofilele de recrutare pentru staff. Am simțit atitudinea echipei A&C ca şi cum ar fi un membru al grupului nostru, Kromberg & Schubert.”

Marius Petrica

Commercial Director, Kromberg & Schubert Romania

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.